VÅRE TJENESTER

Personlig hundelufting


Føler du at dagen ikke strekker til? Synes du hunden din er for mye alene? Eller kanskje du av ulike årsaker ikke kommer deg ut?

Da hjelper vi deg med å lufte hunden helt etter dine behov. Våre turer er trygge, hyggelige og passer for alle. Hunden din får gode og positive opplevelser på den egne premisser. Både fysisk og mental aktivitet er viktig, derfor får hunden din god tid til å snuse og utforske områdene vi går turer i - det liker hunden!

Hundelufting tilbys mandag -  fredag. Vi er opptatt av kvalitet og følgelig består hver gruppe av maksimalt 3 hunder som også trives godt sammen. For at man skal ta godt hånd om alle dersom en uventet situasjon oppstår, er det viktig at gruppen ikke er større. Det er mulig å avtale tur utenom disse tidene mot et tillegg. Ingen av våre turer går til hundeparker.

Har du en valp eller hund som trives best alene på tur? Ta kontakt så finner vi en god løsning for alle.

Oppfølging er viktig og derfor har "Tur med Hund" et eget medlemsområde på denne nettsiden, der det legges ut daglige oppsummeringer av aktiviteter, destinasjoner samt bilder fra turene.

Før oppstart kommer vi hjem til dere slik at vi kan bli bedre kjent. Vi prater om hvilke behov og ønsker dere har før vi skriver kontrakt. Les mer om våre betingelser her. 


Tur og trening (min. 60 minutter): Strekke ben, møte nye venner i lek og moro

Passer for alle hunder som trenger ekstra stimulering gjennom aktivitet og nysgjerrighet. Vi vil at din hund skal få utløp for energi, lek og sosialisering, i tillegg til at den får utforske spennende omgivelser. Turen gir hunden fysiske og mentale utfordringer samtidig som vi har det moro sammen. Din hund vil få nye venner samtidig som den får utforske ulike grøntområder, det være seg skog, parker o.l.

Drop in: Tur og trening

Tilbud til deg som har behov fra tid til annen. Turen varer opp til 60 minutter. 

Konsultasjoner/Privat timer: Det beste til den beste

Er det noe spesielt dere trenger hjelp med eller har dere behov for råd og assistanse for å komme dere videre med treningen? .

Ta kontakt her.
 

Hundetrening/private kurs: Når det passer deg

Dette er et tilbud for deg som har vanskelig for å følge kurs på faste oppsatte dager. For tiden kan du som privatist tilbys "Valpekurs" og "Hverdagslydighet I grunnkurs". 

Les mer om privatkursene som tilbys her.