Privatkurs


Dette er et tilbud for deg som har vanskelig for å følge kurs på faste oppsatte dager. 

Som privatist tilbys "Valpekurs" og "Hverdagslydighet I grunnkurs" der du velger hvilke dager som passer deg best. Vanlig kursprogram følges der du har instruktøren for deg selv.  


Valpekurs

Har du nettopp fått valp men det er vanskelig å finne kurs som går på dager som passer deg? Da passer vårt privatkurs nettopp til deg.

- Anbefalt valper mellom 2 og 6 mnd 

Om man er førstegangseier eller hatt valp tidligere er det viktig at valp og eier får en god start på livet sammen.

Vi ønsker å inspirere valp og eier til å synes det er gøy å trene, slik at man legger et godt grunnlag for å få trygge og sosiale valper.

Vi legger stor vekt på at valp og eier skal oppnå tillit, trygghet og forståelse for hverandre etter endt kurs.

Vi skal blant annet jobbe med sosialisering, kontakt, sitt, miljøtrening, gå pent, innkalling og ikke minst lek. Og er dere flere i familien er de hjertelig velkommen til å delta.

Kurset går over 5 ganger der vi underveis går gjennom teori sendt deg på forhånd. Diplom utleveres etter fullført kurs.

Hverdagslydighet I Grunnkurs

Har du nettopp fått deg hund eller vil lære mer, men finner ikke kurs med dager som passer deg? Da passer vårt privatkurs nettopp til deg.

- Anbefalt hunder over 6 mnd

Kurset i hverdagslydighet er for alle hunder uavhengig av rase, størrelse. Kurset passer uansett om dere tidligere har gått valpekurs og ønsker å lære mer eller om dette blir deres første kurs. Er dere flere oppdra hunden er alle velkommen til å delta.

Vi legger vekt på de mest grunnleggende øvelsene dere trenger for å få balanserte og trygge hunder. Hos oss vil du og hunden din lære å bruke, utføre og forstå enkle kommandoer. Du vil dessuten lære hvordan du med enkle og positive grep kan forebygge uønsket atferd.

Vårt mål etter endt kurs og godt engasjement, er at du har en hund som vet hvordan den skal sitte/ligge pent, gå pent i bånd, søke kontakt og være sosial og leken. I tillegg skal du sitte igjen med tryggheten om at du har opparbeidet deg nok kunnskap til, på en positiv måte, å utvikle både deg og hunden din ytterligere.

Kurset går over 5 ganger og teorien du har mottatt i forkant av kurset tas vi underveis. Diplom utleveres etter fullført kurs.